Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wielkanoc to czas żurków i barszczy. Wypróbuj, tym razem, żurku z jajkiem przepiórczym. Niewielka zmiana a z pewnością zaskoczy Twoich najbliższych.
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
3 | Sztuki |
Biała kiełbasa wieprzowa
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
6 | Sztuk |
Jajka przepiórcze
|
|
1 | Opakowanie |
kwaśna śmietana 18%
|
|
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
Dodatki |
|||
2 | Litry | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |