0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Żurek Krakus
4 Sztuki
Jaja L
2 Łyżki
Masło klarowane
1 Szczypta
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Żurek przygotować według wskazówek na opakowaniu.
  2. Na rozgrzanym maśle klarowanym usmażyć jajko, doprawić solą oraz pieprzem.
  3. Żur podawać na ciepło, z jajkiem sadzonym.

Opis

Żurek, tym razem z jajkami sadzonymi ;)

Podobne przepisy

Zupa krem z pora i ziemniaków z wędzonym łososiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa krem z pora i ziemniaków z wędzonym łososiem

Kremowa zupa cebulowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kremowa zupa cebulowa

Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Żurek leśny

Przepis
Średni Do 1 godz
Żurek leśny

Wielkanocny żurek w chlebie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Wielkanocny żurek w chlebie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!