Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczny żurek podany w nieco inny sposób - z pulpetami z białej kiełbasy. Jeśli chcesz zaskoczyć swoich bliskich wypróbuj przepisu na żurek z grzybami i pulpetami z białej kiełbasy. Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z koperkiem.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
20 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
2 | Łyżki |
Śmietana 30%
|
|
6 | Sztuk |
biała kiełbasa surowa
|
|
1 | Sztuka |
Pęczek koperku
|
|
1 | Łyżka |
szczypiorek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |