Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Śląski żurek to zupa pełna mięsa z dodatkiem jajka - aromatyczna i sycąca.
1 | Sztuka |
Kość wędzona
|
|
1 | Sztuka |
udko z kurczaka
|
|
3 | Sztuki |
Kiełbasa domowa
|
|
1 | Kilogram |
ziemniaki
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Żurek zakwas
|
|
5 | Sztuk |
włoszczyzna
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
śmietana 12%
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa maggi
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |