Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
wyjątkowy smak, ale za zakwas trzeba zabrać się kilka dni wcześniej
500 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
300 | Gramów |
Mąka żytnia razowa
|
|
250 | Gramów |
Kiełbasa biała
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Chleb
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa typu vegeta
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
25 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |