Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny, tradycyjny żurek to bardzo lubiana zupa, która może być samodzielnym daniem. Zupa z dodatkiem jajka i kiełbasy jest bardzo sycąca i gęsta.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
700 | Gramów |
Kiełbasa biała
|
|
2 | Szklanki |
Żurek zakwas
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |