0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Passata Łowicz
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
cebula
1 Łyżeczka
oregano
1 Łyżeczka
bazylia
4 Łyżki
oliwa z oliwek
150 Gramów
Ser kozi
0.5 Litra
Wywar rosołowy
1 Sztuka
Bagietka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Oliwę rozgrzej na patelni. Wrzuć roztarty ząbek czosnku i cebulę pokrojoną w kostkę. Dodaj oregano i bazylię.
  2. Dodaj passatę Łowicz i rosół. Doprowadź do wrzenia.
  3. Nalej na talerze. Do każdej porcji dodaj na wierzch 1 łyżkę sera koziego. Podawaj z bagietką.

Podobne przepisy

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Przepis
Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Minestrone z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosow...

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosowym

Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!