Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczna pomidorowa z niecodziennym dodatkiem? Przedstawiamy wam przepis na zupę pomidorową z kozim serem. Na początku rozgrzej na patelni oliwę, wrzuć czosnek i cebulę oraz dodaj bazylię i oregano. Następnie połącz wszystko z rosołem i passatą Łowicz. Do każdej porcji dodaj na wierzch łyżkę koziego sera. Zupę pomidorową w tej wersji możesz też podawać z bagietką.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
150 | Gramów |
Ser kozi
|
|
0.5 | Litra |
Wywar rosołowy
|
|
1 | Sztuka |
Bagietka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |