0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Passata Łowicz
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
cebula
1 Łyżeczka
oregano
1 Łyżeczka
bazylia
4 Łyżki
oliwa z oliwek
150 Gramów
Ser kozi
0.5 Litra
Wywar rosołowy
1 Sztuka
Bagietka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Oliwę rozgrzej na patelni. Wrzuć roztarty ząbek czosnku i cebulę pokrojoną w kostkę. Dodaj oregano i bazylię.
  2. Dodaj passatę Łowicz i rosół. Doprowadź do wrzenia.
  3. Nalej na talerze. Do każdej porcji dodaj na wierzch 1 łyżkę sera koziego. Podawaj z bagietką.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!