0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Passata Łowicz
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
cebula
1 Łyżeczka
oregano
1 Łyżeczka
bazylia
4 Łyżki
oliwa z oliwek
150 Gramów
Ser kozi
0.5 Litra
Wywar rosołowy
1 Sztuka
Bagietka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Oliwę rozgrzej na patelni. Wrzuć roztarty ząbek czosnku i cebulę pokrojoną w kostkę. Dodaj oregano i bazylię.
  2. Dodaj passatę Łowicz i rosół. Doprowadź do wrzenia.
  3. Nalej na talerze. Do każdej porcji dodaj na wierzch 1 łyżkę sera koziego. Podawaj z bagietką.

Podobne przepisy

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Łatwy Do 1,5 godz
Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosow...

Średni Do 1,5 godz
Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosow...

Zupa pomidorowa z kukurydzą i makaronem krajanką

Średni Do 1 godz
Zupa pomidorowa z kukurydzą i makaronem krajanką

Barszcz biały

Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz
Dyniowa z fasolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!