Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zabielany barszcz z dwoma rodzajami kiełbasy i dodatkiem jajka jest pyszny, sycący i idealny na Wielkanoc.
0.5 | Kilograma |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Szklanki |
Żurek zakwas
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
2 | Sztuki |
Kiełbasa śląska
|
|
1 | Sztuka |
Kiełbasa biała
|
|
3 | Sztuki |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
150 | Mililitrów |
Śmietana slodka
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |