Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto prosty przepis na świąteczny żurek z jajkiem i białą kiełbasą. Jest bardzo smaczny i aromatyczny.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
biała kiełbasa surowa
|
|
20 | Dekagramów |
Wędzone żeberka
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
Owoc jałowca
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
Chleb
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |