Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny, świąteczny żurek z jajkiem i białą kiełbasą podany w chlebie to nieodzowny element Wielkanocy. Potrawa serwowana od lat przez nasze babcie i prababcie na stałe weszła do polskiej tradycji. Wybierz Żurek Krakus, by w szybki i łatwy sposób odtworzyć smak dzieciństwa.
1.5 | Litra | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Biała kiełbasa wieprzowa
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
5 | Sztuk |
bochenki chleba okrągłe
|
|
1 | Szczypta |
Sól i świeżo mielony czarny pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |