Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wykwintne roladki pełne smakowitych niespodzianek! Nadziewane ugotowanym jajkiem i ogóreczkami Krakus. Smażone, a potem duszone w sosie Basilico Łowicz. Smakowite, soczyste i o niezwykłym smaku. Podane z pieczonymi ziemniakami i sosem Basilico, oraz kawałeczkami soczystego ogórka Krakus.
250 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
8 | Sztuk |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa do kurczaka
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Sztuki |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Szklanka |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki |
Przyprawa do ziemniaków
|
|
1 | Łyżeczka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
200 | Gramów |
sos Basilico Łowicz
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |