Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealne i sycące danie na Wielkanoc. Wszyscy mają ochotę po poście rzucić się na pyszne jedzenie i będą mieli ku temu świetną okazję. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 1,5 godziny (w zależności od wielkości karkówki) w towarzystwie warzyw.
2 | Kilogramy |
Karkówka
|
|
2 | Mililitry | ||
2 | Łyżki |
miód
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
Musztarda sarepska
|
|
4 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
10 | Ząbków |
czosnek
|
|
2 | Łyżeczki |
sól
|
|
3 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
3 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
3 | Łyżeczki |
rozmaryn
|
|
4 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |