Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny, świąteczny żurek z jajkiem. Nie może go zabraknąć podczas wielkanocnego obiadu!
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
400 | Gramów |
biała kiełbasa parzona
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżeczka |
ziele angielskie
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1.5 | Litra |
woda
|
|
40 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |