Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nasza wersja pieczonego schabu to prawdziwa mięsna uczta dla miłośników tradycyjnych smaków. Przygotowany w mieszance ziół schab wstępnie obsmażony, a dopiero potem upieczony w piekarniku świetnie sprawdzi się na każdej uroczystości.
1.2 | Kilograma |
Schab
|
|
200 | Gramów |
majonez
|
|
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Opakowanie | ||
10 | Gramów |
majeranek
|
|
3 | Gramy |
czosnek
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
900 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |