Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mięso może doskonale smakować w towarzystwie owoców! Śliwki czy żurawina to klasyka, ale co powiesz na schab z morelami? Pachnąca, aromatyczna, nadziewana morelami pieczeń będzie pasować jako danie obiadowe, nada się na kanapki lub do przekąszenia na zimno. Przed pieczeniem natrzyj ją ketchupem i cebulką, aby stała się jeszcze bardziej smakowita.
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
schab środkowy
|
|
500 | Gramów | ||
3 | Gramy |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżeczki |
suszony majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
oliwa z oliwek
|
|
8 | Sztuk |
Suszone morele
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |