Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierś z indyka faszerowana szpinakiem z nutą chrzanu idealnie sprawdzi się na uroczysty obiad. Nadziewane mięso, zwinięte w ciasto francuskie jest niezwykle soczyste i smaczne. Wypróbuj!
1 | Opakowanie |
szpinak mrożony
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżeczki | ||
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
5 | Dekagramów |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
Pierś z indyka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |