Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierogi inne niż wszystkie. Przy okazji można nimi oczarować rodzinę. Są smaczne i szybkie w wykonaniu, gdyż farsz mamy prawie gotowy. Idealny dodatek do świątecznego barszczu, czy też żurku.
1 | Kilogram |
Mąka pszenna Lubella
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
masło śmietankowe
|
|
2.5 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
Kurkuma
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1.5 | Kilograma |
biała kiełbasa surowa
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
smalec
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |