Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na pieczone kofty w jasnym sosie w mniej niż godzinę. Należy nagrzać piekarnik do 200 stopni, pokroić warzywa i kolendrę. Następnie wymieszać wszystko wraz z doprawionym wcześniej mięsem. Gotowe mięso uformować w podłużne kofty i przełożyć do żaroodpornego naczynia. Zalać sosem i piec około pół godziny.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
60 | Dekagramów | ||
1 | Pęczek |
Świeża kolendra
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka ostra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
Kumin
|
|
0.5 | Łyżeczki |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
6 | Sztuk |
Chlebki pita
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |