Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bombki babci czyli roladki z ciasta francuskiego. Moja babcia je robiła ze wszystkiego co zostało w lodówce. Wędliny, ser, grzyby, ketchup, dowolne przyprawy wedle uznania. Można eksperymentować. Zawsze jest pyszne i szybkie do przyrządzenia. Do tego koniecznie sok Tymbark, który towarzyszy Naszej rodzinie od lat podczas posiłków.
10 | Plastrów |
ser żółty
|
|
15 | Plastrów |
szynka
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |