Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
majeranek
1 Szczypta
nać pietruszki
3 Sztuki
Kiełbasa biała
2 Sztuki
czosnek
1 Sztuka
włoszczyzna
2 Łyżki
śmietana 12%
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Do garnka 3 litrowego włożyć kiełbasę i włoszczyznę, zagotować.
  2. Wlać zakwas, dodać czosnek, gotować 2 minuty.
  3. Podbić śmietaną, dodać majeranek i zieloną pietruszkę.

Opis

Ugotowany na białej kiełbasie i zakwasie. Oczywiście, jeżeli ktoś umie robić zakwas to może użyć własnego, ja niestety używam kupnych, ale nie mniej dobrych!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!