Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ugotowany żurek na białej kiełbasie i zakwasie - z dodatkiem ziemniaków i jajka to świetne danie nie tylko od święta.
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
nać pietruszki
|
|
3 | Sztuki |
Kiełbasa biała
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 12%
|
|
1 | Sztuka |
Żurek zakwas
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |