Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny przepis na barszcz biały? Proszę bardzo! Zupa ugotowana na żeberkach z dodatkiem białej kiełbasy i jajka może jest pyszna i sycąca.
250 | Mililitrów |
zakwas na barszcz biały
|
|
30 | Dekagramów |
żeberka wieprzowe
|
|
30 | Dekagramów |
biała kiełbasa surowa
|
|
1 | Pęczek |
włoszczyzna
|
|
6 | Sztuk |
Jajka przepiórcze
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
Liście laurowe
|
|
5 | Szczypt |
pieprz czarny
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Korzeń chrzanu
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatki |
|||
2 | Litry | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |