Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszcz biały to aromatyczna i bardzo pożywna zupa. Dodaj do niej kiełbasę i boczek a otrzymasz gęste i sycące danie. Pycha!
2 | Sztuki |
Barszcz biały
|
|
4 | Sztuki |
Kiełbasa podwędzana
|
|
20 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
3 | Łyżeczki |
śmietana
|
|
5 | Sztuk |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |