Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Żur w słój i w drogę, czyli tradycja polska, która zawsze gości na moim stole, a w tym roku zawita we Włoszech. W tegoroczne Święta zostaną pomieszane 2 tradycje. Już nie mogę się doczekać tej mieszanki smakowej!
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
biała kiełbasa surowa
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka | ||
20 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Łyżka |
Ziołowe ziarenka smaku
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
50 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
3 | Łyżki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |