Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Alternatywa dla żurku i barszczu białego: kremowa zupa chrzanowa z dodatkiem kiełbasy, boczku i jajka.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
Seler korzeń
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1.5 | Litra |
woda
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Sztuki |
kiełbasa
|
|
100 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
4 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Sztuka |
śmietana 12%
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |