0

Składniki

300 Gramów
ingridient
makaron Lubella kokardki
4 Łodygi
seler naciowy
1 Puszka
oliwki zielone
2 Sztuki
ingridient
ogórki konserwowe krakus
1 Kostka
ser feta
2 Sztuki
pomidor
25 Dekagramów
sałata lodowa
3 Łyżki
oliwa z oliwek
1 Pęczek
świeża bazylia
1 Sztuka
Granat
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotować makaron według przepisu podanego na opakowaniu. Odcedzić, zahartować zimną wodą.
  2. Pokroić selera naciowego, ogórka konserwowego, pomidory, sałatę lodową. Razem z oliwkami dodać do makaronu. Wymieszać.
  3. Dodać pokrojony ser feta, drobno posiekaną bazylię oraz oliwę z oliwek. Ponownie wymieszać.
  4. Sałatkę udekorować owocem granatu. Smacznego!

Opis

Zdrowa i niezwykle smaczna sałatka, która może stanowić oddzielny posiłek.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!