Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo przystępny i ciekawy pomysł na sycącą potrawę w mniej niż godzinę. Wytnij dwa koła z ciasta francuskiego, sery przetnij na pół. Jedną część sera posmaruj dżemem, posyp pokrojonymi orzechami i przykryj drugą częścią sera. Przykryj całość ciastem francuskim, wierzch posmaruj jajkiem. Ułóż sery w żaroodpornym naczyniu i piecz około 20 minut. Zapiekany ser to także doskonała potrawa dla osób, które nie jedzą mięsa.
1 | Opakowanie | ||
2 | Sztuki |
Ser camembert
|
|
70 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
8 | Sztuk |
Krakersy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |