Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tęsknisz za wiosną? Urządź sobie wiosnę w kuchni! Przygotuj sałatkę z makaronu, z dressingiem musztardowo-miodowym i warzywami. Dodaj wonne zioła, smaczny parmezan i okraś całość sokiem z cytryny, a wiosenne smaki i aromaty uprzyjemnią Ci nawet najchłodniejszy dzień!
400 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
1 | Szczypta |
Kiełki słonecznika
|
|
1 | Sztuka |
awokado
|
|
1 | Pęczek |
nać pietruszki
|
|
5 | Sztuk |
rzodkiewka
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
0.5 | Pęczka |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
20 | Sztuk | ||
1 | Pęczek |
Rukola
|
|
6 | Łyżeczek |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżeczki |
Musztarda Dijon
|
|
1 | Łyżeczka |
miód
|
|
3 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |