Example thumb
2

Składniki

400 Gramów
ingridient
makaron Lubella kokardki
1 Szczypta
Kiełki słonecznika
1 Sztuka
Awokado
1 Pęczek
nać pietruszki
5 Sztuk
rzodkiewka
50 Gramów
parmezan
1 Sztuka
czosnek
0.5 Pęczka
szczypiorek
2 Łyżki
olej rzepakowy uniwersalny
20 Sztuk
pomidorki koktajlowe
1 Pęczek
Rukola
6 Łyżeczek
oliwa z oliwek
2 Łyżeczki
Musztarda Dijon
1 Łyżeczka
miód
3 Łyżeczki
sok z cytryny
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Składniki dressingu mieszamy . Makaron mieszamy z dressingiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Awokado i rzodkiewkę kroimy na cienkie plastry. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki oraz drobno posiekany szczypiorek.
  3. Rukolę myjemy. Pomidorki koktajlowe przekrawamy na pół. Dodajemy do sałatki. Całość posypujemy startym serem i kiełkami.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!