Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wielkanocny torcik chrzanowy. Bardzo smaczny i charakterny w smaku za sprawą chrzanu. Na pewno nie tylko swoim wyglądem zachwyci wielkanocnych gości przy stole.
5 | Sztuk |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
150 | Gramów |
Szynka drobiowa
|
|
3 | Łyżki |
majonez
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
ciasto francuskie
|
|
4 | Sztuki |
Jajka przepiórcze
|
|
2 | Łodygi |
Świeży koperek
|
|
6 | Łyżeczek |
płatki migdałowe
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |