Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To prosty sos, bez którego nie wyobrażam sobie u nas w domu Wielkanocy. Dzięki dodatkowi świeżego koperku jest bardzo wiosenny. Obowiązkowo każdego roku gości na naszym świątecznym stole jako niezastąpiony dodatek do jajek. Ale jadamy go również z pieczonymi mięsami czy pasztetem. Ja uwielbiam zanurzać w nim rzodkiewki czy kawałki świeżych ogórków. Do przygotowania tego niezastąpionego sosu używam zawsze domowego majonezu.
125 | Mililitrów |
majonez
|
|
125 | Mililitrów |
Jogurt grecki
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |