Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne połączenie ciasta szpinakowego i kremu pomarańczowego. Wypiek o pięknych, wiosennych kolorach cieszy oczy i zaskakuje podniebienie. Pyszne i pięknie się prezentuje. Jego wykonanie wymaga sporo czasu, ale efekt końcowy jest tego wart!
Ciasto: |
|||
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
olej słonecznikowy
|
|
200 | Gramów |
szpinak
|
|
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Krem: |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
200 | Puszek |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
Dekoracja: |
|||
100 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
7 | Sztuk |
Ciastka kruche
|
|
1 | Sztuka |
pomarańcza
|
|
100 | Gramów |
Okruchy
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |