0

Składniki

6 Sztuk
jaja kurze całe
1 Łyżka
ingridient
chrzan Krakus
1 Pęczek
koperek
1 Pęczek
szczypiorek
3 Łyżki
majonez
3 Szczypty
sól, pieprz
1 Garść
Grzybki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je ze skorupki, przekrawamy na pół i ostrożnie usuwamy żółtko.
  2. Żółtka dodajemy do miski i rozgniatamy.
  3. Dodajemy do nich chrzan, majonez i przyprawy.
  4. Za pomocą szprycy nakładamy szprycy nakładamy farsz.
  5. Ozdabiamy go grzybkami, posiekanym szczypiorkiem i koperkiem.

Opis

Podobne przepisy

Tartaletki z chrzanową ricottą, łososiem i wiosennymi nowal...

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Tartaletki z chrzanową ricottą, łososiem i wiosennymi nowalijkami

Sałatka jajeczna z paluszkami krabowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka jajeczna z paluszkami krabowymi

Jajka faszerowane pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Pieczone buraki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczone buraki

Babeczki jajeczne z wędliną i warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babeczki jajeczne z wędliną i warzywami

Pasta jajeczna z korniszonami i szczypiorem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pasta jajeczna z korniszonami i szczypiorem

Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!