Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czekoladowe, wilgotne w środku ciasto sprawdzi się nie tylko na Wielkanoc. Jest tak dobre, że do tego przepisu wrócisz nie raz.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
czekolada gorzka
|
|
200 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |