Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pretekst do spotkań przy kawałku apetycznego wypieku w gronie najbliższych - znajdzie się nie tylko od święta. Tymczasem smakołyki, nawet te z najlepszej cukierni, nie zastąpią własnoręcznie przygotowanych deserów. Zatem koniecznie zainspiruj się naszym przepisem na nietuzinkowe babeczki wielkanocne, których prostota wykonania i spektakularny efekt końcowy rozbudzą w Tobie kulinarną ciekawość i chęć do dalszych eksperymentów. Satysfakcja gwarantowana :)
SKŁADNIKI: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
110 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
170 | Gramów |
mąka migdałowa
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
225 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
250 | Mililitrów |
Jogurt grecki
|
|
DODATKI: |
|||
0.5 | Szklanki |
Masło orzechowe
|
|
10 | Gramów |
HERBATA MATCHA
|
|
4 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
12 | Sztuk |
czekoladowe jajeczka dekoracyjne
|
|
2 | Łyżki |
mąka migdałowa
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |