Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wielkanocna sałatka śledziowa... Idealna na wiosenne śniadanie lub kolację.
4 | Sztuki |
Filety śledziowe matjas
|
|
1 | Sztuka |
Koper włoski
|
|
1 | Łodyga |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Papryczka chilli
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
2 | Łyżki |
Sok z limonki
|
|
2 | Szczypty |
pieprz kolorowy
|
|
2 | Szczypty |
Kolendra mielona
|
|
2 | Łyżki |
Bazylia suszona
|
|
5 | Łyżek |
śmietana 18%
|
|
3 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Sałata rzymska
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
2 | Garści |
kiełki rzodkiewki
|
|
2 | Łyżki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Sztuka |
Bagietka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |