0

Składniki

1 Szczypta
cukier
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
ocet
4 Sztuki
jaja kurze całe
1.5 Łyżki
majonez
1 Łyżka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jaja ugotować na twardo,ostudzić,obrać. Przekroić na pół wyjąć żółtko. Wszystkie żółtka włożyć do miski. Białka bardzo drobniutko pokroić w kosteczkę, wsypać do miski zółtkami i resztę składników. Wszystko bardzo starannie wymieszać. Smacznego.

Opis

Pasta jajeczna jest doskonała na śniadania czy też kolacje a nawet na przekąski z krakersami! Jest łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna.

Podobne przepisy

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb

Średni Do 3 godz
Chleb

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Pełnoziarnisty chleb z miodem

Średni Do 40 min
Pełnoziarnisty chleb z miodem

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!