0

Składniki

1 Szczypta
cukier
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
ocet
4 Sztuki
jaja kurze całe
1.5 Łyżki
majonez
1 Łyżka
koper ogrodowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Jaja ugotować na twardo,ostudzić,obrać. Przekroić na pół wyjąć żółtko. Wszystkie żółtka włożyć do miski. Białka bardzo drobniutko pokroić w kosteczkę, wsypać do miski zółtkami i resztę składników. Wszystko bardzo starannie wymieszać. Smacznego.

Opis

Pasta jajeczna jest doskonała na śniadania czy też kolacje a nawet na przekąski z krakersami! Jest łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!