0

Składniki

1 Szczypta
cukier
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
ocet
4 Sztuki
jaja kurze całe
1.5 Łyżki
majonez
1 Łyżka
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jaja ugotować na twardo,ostudzić,obrać. Przekroić na pół wyjąć żółtko. Wszystkie żółtka włożyć do miski. Białka bardzo drobniutko pokroić w kosteczkę, wsypać do miski zółtkami i resztę składników. Wszystko bardzo starannie wymieszać. Smacznego.

Opis

Pasta jajeczna jest doskonała na śniadania czy też kolacje a nawet na przekąski z krakersami! Jest łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna.

Podobne przepisy

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Domowe bułki

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowe bułki

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Chleb

Przepis
Średni Do 3 godz
Chleb

Małpi chleb

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!