Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tofu a’la śledź pod pierzynką z ogórków kiszonych to bardzo zaskakująca wegańska propozycja bożonarodzeniowy stół. Dla osób, które ubóstwiają kuchnię polską, śledzik bez śledzika – tradycyjna potrawa w nowej formie.
0.5 | Słoika | ||
![]() |
|||
2 | Kostki |
tofu wędzone
|
|
5 | Łyżek |
ocet winny
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
1 | Plaster |
Nori
|
|
1 | Puszka |
kukurydza
|
|
1 | Puszka |
Groszek konserwowy
|
|
1 | Słoik |
seler marynowany
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
5 | Łyżek |
majonez roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |