Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta propozycja to nic innego jak znakomity wegański cytrynowiec.
Spód kakaowy: |
|||
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
60 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
95 | Dekagramów |
płatki migdałowe
|
|
100 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
10 | Gramów |
Daktyle
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Lemoc curd: |
|||
20 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
50 | Mililitrów |
Mleko kokosowe 20-22% tł
|
|
120 | Mililitrów |
sok z cytryny
|
|
100 | Gramów |
Ksylitol
|
|
35 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
1 | Szczypta |
Kurkuma
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
Warstwa z nasionami Chia: |
|||
1 | Litr |
Mleko kokosowe
|
|
8 | Łyżek |
Nasiona Chia
|
|
7 | Łyżeczek |
agar
|
|
2 | Łyżki |
lemon crud
|
|
4 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |