Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Truffle to smaczny i wykwintny deser czekoladowy, składający się z suchego ciasta, syropu pomarańczowego, likieru i serka mascarpone. Wystarczy przygotować składniki, wymieszać je ze sobą, uformować pyszne kulki i obtoczyć je w kakao!
Ciasto czekoladowe |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Skórka kandyzowana |
|||
2 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
ponadto |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
30 | Gramów |
Likier pomarańczowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |