Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa maggi
250 Gramów
Polędwica wołowa
1 Sztuka
cebula
1 Słoik
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
1 Sztuka
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy maggi, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.

Opis

kolejna wersja popularnego tatara

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Smażone pierożki ze świątecznym farszem

Przepis
Średni Do 3 godz
Smażone pierożki ze świątecznym farszem

Karkówka do chleba

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Karkówka do chleba

Kulebiak z kapustą

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kulebiak z kapustą

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki faszerowane kurczakiem i płatkami Lubella Miodokół...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pieczarki faszerowane kurczakiem i płatkami Lubella Miodokółkami

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Babeczki po męsku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!