0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa maggi
250 Gramów
Polędwica wołowa
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
ogórek kiszony
1 Sztuka
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy maggi, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.

Opis

kolejna wersja popularnego tatara

Podobne przepisy

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min

Pierogi wigilijne (z kapustą i grzybami)

Średni Do 3 godz

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Średni Do 3 godz

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!