0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa maggi
250 Gramów
Polędwica wołowa
1 Sztuka
cebula
1 Słoik
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
1 Sztuka
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy maggi, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.

Opis

kolejna wersja popularnego tatara

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Churrosy Kakaowe

Średni Do 3 godz
Churrosy Kakaowe

Paszteciki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Paszteciki z pieczarkami

Podwójnie Kakaowe babeczki

Łatwy Do 1 godz
Podwójnie Kakaowe babeczki

Śledź ze śliwką

Łatwy Do 15 min
Śledź ze śliwką

Tartinki z pastą z tuńczyka i ogórkami korniszonami

Łatwy Do 15 min
Tartinki z pastą z tuńczyka i ogórkami korniszonami

Bakłażan smażony w panierce

Łatwy Do 15 min
Bakłażan smażony w panierce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!