Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974479772.jpeg&w=3840&q=75)
kolejna wersja popularnego tatara
0
4 / 1
kolejna wersja popularnego tatara
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. przyprawa maggi
250 g polędwica wołowa
1 szt. cebula
1 szt. jaja kurze całe
Przygotowanie
1
Polędwicę wołową mielimy kilkakrotnie. Cebulę oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Dodajemy do mięsa, polewamy maggi, wbijamy jajko i przyprawiamy pieprzem i wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Smacznego.