Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
lubella
https://lubella.plTartaletki z chrzanową ricottą, łososiem i nowalijkami to świetny pomysł na wiosenną przekąskę. Do jej przygotowania będziesz potrzebować: mąki puszystej, masła, jajka, soli, ricotty, śmietany 36%, chrzanu, soku z cytryny, rzodkiewki, koperku, rzeżuchy oraz wędzonego łososia w plastrach.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
15 | Gramów |
sól
|
|
200 | Gramów |
Ricotta
|
|
100 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
rzodkiewka
|
|
1 | Łyżeczka |
koperek
|
|
200 | Gramów |
łosoś wędzony w plastrach
|
|
1 | Pęczek |
Rzeżucha
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |