Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny przysmak kuchni francuskiej - tarta! Tym razem w herbatnikowej odsłonie z gruszkami. Proponujemy niezwykle atrakcyjną prezentację dania w tartaletkach (specjalnych foremkach) - dzięki temu danie cieszy oczy i pieści kubki smakowe zarazem! Sprawdź naszą propozycję przepisu na tarte z gruszką i zobacz, co czyni to danie tak wyjątkowym deserem.
Ciasto bez pieczenia |
|||
0.25 | Opakowania | ||
![]() |
|||
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
60 | Gramów |
herbatniki
|
|
25 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
50 | Gramów |
czekolada
|
|
200 | Gramów |
Gruszki w syropie
|
|
Polewa kakaowa |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
125 | Mililitrów |
Śmietanka kremówka
|
|
10 | Gramów |
cukier puder
|
|
Dekoracja |
|||
1 | Szklanka |
Wiórki czekoladowe
|
|
1 | Pęczek |
mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |