0

Składniki

1 Sztuka
Bakłażan
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Sztuka
Ananas

Dodatki

1 Sztuka
ingridient
Tymbark Jabłko Mięta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bakłażana dzielimy na mniejsze ćwiartki razem z cebulą i obranym ananasem.
  2. Nakłuwamy naprzemiennie na wykałaczkę i moczymy chwilę w soku z jednej cytryny. Pieczemy na grillu przez 20-25 minut aż warzywa zmiękną.

Podobne przepisy

Bakłażan smażony w panierce

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bakłażan smażony w panierce

Grillowane boczniaki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowane boczniaki

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Wielkanocna przepyszna tarta z karmelizowaną cebulką

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Wielkanocna przepyszna tarta z karmelizowaną cebulką

Imprezowe hot-dogi z kabanosem, ogórkiem konserwowym, cebu...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Imprezowe hot-dogi z kabanosem, ogórkiem konserwowym, cebulą i musztardą

Kalafior w panierce z ciasta kukurydzianego z salsą z awokad...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kalafior w panierce z ciasta kukurydzianego z salsą z awokado

FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
FIT sałatka z paluszkowymi piłeczkami

Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!