0

Składniki

8 Sztuk
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
10 Sztuk
jajko
3 Szklanki
Marynowane podgrzybki
2 Łyżki
musztarda
150 Gramów
majonez
0.5 Łyżeczki
pieprz czarny
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.
  2. Ogórki i grzyby pokroić w kostkę.
  3. Wszystkie składniki przyprawić solą i pieprzem, dodać musztardę i majonez, dokładnie wymieszać.

Podobne przepisy

Dip barbecue na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip barbecue na bazie ketchupu

Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Łatwy Do 40 min
Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Sos do pizzy na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Sos do pizzy na bazie ketchupu

Szybka pasta jajeczna, ketchupowo-piknikowa

Łatwy Do 15 min
Szybka pasta jajeczna, ketchupowo-piknikowa

Marynata do mięs na bazie ketchupu

Łatwy Do 40 min
Marynata do mięs na bazie ketchupu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!