Sos tatarski
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
cocosina
![Sos tatarski](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974316758.jpeg&w=3840&q=75)
0
5 / 1
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
15 porcji
Składniki
8 szt. ogórki kiszone krakus
10 szt. jajko
3 szkl. marynowane podgrzybki
2 łyżka musztarda
150 g majonez
0.50 łyżecz. pieprz czarny
1 szczyp. sól
Przygotowanie
1
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.
2
Ogórki i grzyby pokroić w kostkę.
3
Wszystkie składniki przyprawić solą i pieprzem, dodać musztardę i majonez, dokładnie wymieszać.