0

Składniki

8 Sztuk
ingridient
Ogórki kiszone Krakus
10 Sztuk
jajko
3 Szklanki
Marynowane podgrzybki
2 Łyżki
musztarda
150 Gramów
majonez
0.5 Łyżeczki
pieprz czarny
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.
  2. Ogórki i grzyby pokroić w kostkę.
  3. Wszystkie składniki przyprawić solą i pieprzem, dodać musztardę i majonez, dokładnie wymieszać.

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Dip barbecue na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Dip barbecue na bazie ketchupu

Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Przepis
Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Sos do pizzy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sos do pizzy na bazie ketchupu

Szybka pasta jajeczna, ketchupowo-piknikowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Szybka pasta jajeczna, ketchupowo-piknikowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!