Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smażony ser z tatarską omacką i frytkami to jedno z najpopularniejszych dań kuchni czeskiej. To danie, które często spotyka się na czeskich stołach, zarówno w domach, jak i w restauracjach. Jego popularność wynika z unikalnego połączenia chrupiącej panierki, miękkiego sera i wyrazistej tatarskiej omacki. Teraz możesz przygotować je we własnej kuchni! To świetny wybór na obiad dla całej rodziny, jak i dla wszystkich miłośników serowych dań. Smacznego!
400 | Gramów |
Ser ementaler pełnotłusty
|
|
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
100 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
80 | Gramów |
majonez
|
|
10 | Mililitrów |
ocet winny
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
Do panierowania |
|||
1 | Sztuka |
Jajka
|
|
1 | Sztuka |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |