Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, kruche, z delikatną orzechową nutą. Ciasteczka w kształcie jajek, przełożone słodkim brzoskwiniowym dżemem. W sam raz na wielkanocny stół obok tradycyjnych świątecznych wypieków: bab, mazurków, czy serników. Pięknie się prezentują, wybornie smakują i szybko znikają! :)
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
20 | Dekagramów |
masło
|
|
10 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
3 | Sztuki |
ŻÓŁTKA
|
|
3 | Łyżki |
Mielone orzechy
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
Cukier wanilinowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |