Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne kruche ciasteczka w kształcie jajeczek, przełożone dżemem jagodowym to idealna słodka propozycja na Wielkanoc. Ciasteczka są delikatne i rozpływają się w ustach.
CIASTO |
|||
180 | Gramów | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
masło
|
|
40 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
DODATKOWO |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |