Śledzie z grzybami i ogórkiem konserwowym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
formularz
![Śledzie z grzybami i ogórkiem konserwowym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977029009.jpeg&w=3840&q=75)
Musicie uważać z tym przepisem – jeżeli raz je zrobicie to już nigdy się od nich nie uwolnicie Tak dobre śledzie, że uzależniają swoim smakiem. Od teraz będziecie myśleli tylko o nich!
0
0 / 0
Musicie uważać z tym przepisem – jeżeli raz je zrobicie to już nigdy się od nich nie uwolnicie Tak dobre śledzie, że uzależniają swoim smakiem. Od teraz będziecie myśleli tylko o nich!
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
5 szt. ogórki konserwowe krakus
1 szczyp. pieprz czarny
1 pęcz. szczypiorek
Przygotowanie
Ogórki, cebulę ze śledzi i grzybki marynowane drobno kroimy. Polewamy olejem ze śledzi i doprawiamy pieprzem. Mieszamy.
Odsądzone z oleju filety układamy na talerzu. Na wierzchu układamy wymieszane ogórki z cebulą i grzybkami. Szczypiorek drobno kroimy, a następnie posypujemy po śledziach.