Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto |
|||
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
masło
|
|
300 | Gramów |
cukier
|
|
60 | Mililitrów |
woda
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Masa serowa |
|||
700 | Gramów |
Ser twarogowy
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
100 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |