Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tuńczyk to niskokaloryczna ryba będąca źródłem białka i wartości odżywczych. Dodawanie jej od czasu do czasu do diety jest jak najbardziej wskazane. My proponujemy wykorzystanie tuńczyka do stworzenia przepysznej sałatki z dodatkiem mixu sałat, cebuli czerwonej, fasolki szparagowej, kaparów i jajka.
150 | Gramów |
Mix sałat
|
|
170 | Gramów |
Puszka tuńczyka w sosie własnym
|
|
1 | Gram | ||
200 | Gramów |
Fasolka szparagowa zielona
|
|
3 | Sztuki |
Jaja L
|
|
1 | Łyżka |
kapary
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatki |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej