Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Indyk to mięso posiadające niezliczoną liczbę zalet. Przede wszystkim jest chude, a do tego zawiera wiele związków mineralnych i witamin. Warto dodać je do naszej codziennej diety. Nasza propozycja to sałatka z warzywami (m.in. czerwoną cebulą, czerwoną papryką i ogórkiem) oraz piersią z indyka.
200 | Gramów |
Pierś z indyka
|
|
150 | Gramów |
Rukola
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Pęczek |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatki |
|||
1 | Litr | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |